Waarom ClanServerHosting?

Home   >   Waarom ClanServerHosting?

Waarom ClanServerHosting?

U vraagt uzelf misschien af waarom u zou moeten kiezen voor ClanServerHosting? Hieronder wordt die vraag beantwoord, ClanServerHosting hecht waarde aan haar klanten en heeft de volgende criteria gesteld aan de dienstverlening richting onze klanten.

Bestelling DIRECT ONLINE

Plaatst u bij ons een bestelling, dan is de hostingdienst binnen 1 minuut online nadat u de online betaling heeft plaatsgevonden. ClanServerHosting heeft een volledig geautomatiseerd systeem dat ieder minuut van de dag (24/7) kijkt of er nieuwe bestellingen zijn. Als deze bestelling online zijn betaald maakt het systeem automatisch alle diensten aan en stuurt de klant hier een bericht over. De klant kan vervolgens via ons beheer paneel zijn dienst volledig beheren.

U zit nergens aan vast

ClanServerHosting doet niet aan addertjes onder het gras, wij vertellen onze klanten graag open en eerlijk waar ze aan toe zijn. Dit betekent dat u niet voor verassingen komt te staan en dat wij voor u een betrouwbare partner zijn. Dit vindt u ook terug in onze diensten, u hoeft bijvoorbeeld niet op te zeggen.

U hoeft niet op te zeggen

Wij sturen 8 dagen voor verlenging van uw Teamspeak Server een nieuw factuur met een betalingstermijn van 8 dagen voor de komende periode. Als u die factuur niet betaald dan sluiten we uw server af, netjes op het moment dat de nieuwe betaling in gaat. U krijgt slechts één vriendelijke herinnering van betalen met de kennisgeving dat uw server is afgesloten. U heeft vervolgens 8 dagen de tijd om uw server te betalen zodat deze BINNEN 1 MINUUT weer netjes online staat. Besluit u om niet te betalen, dan verwijderen wij uw server na deze 8 dagen.

Uitgebreid controle paneel

Tevens heeft ClanServerHosting een eigen ontwikkeld beheerpaneel voor Teamspeak 3, hier kunt u;

  • Nieuw admin groep token aanvragen
  • Alle rechten in uw server resetten
  • Toegangswachtwoord wijzigen of verwijderen
  • Locatie van uw teamspeak server wijzigen
  • Snapshots maken, bewaren en terugplaatsen
  • Automatische backups tot 30 dagen historie terug plaatsen


Support, Prijs, kwaliteit en uptime

ClanServerHosting biedt voor en na aankoop uitstekende support via e-mail en telefoon.

ClanServerHosting heeft ten opzichte van haar concurrenten een voorsprong door groot en kwalitatief in te kopen.
Alsmede door de garanties die ClanServerHosting stelt over haar diensten, maar ook de oplettendheid van monitoren die 24 uur per dag 7 dagen per week alles in de gaten houden.

ClanServerHosting kent een jaarlijkse uptime garantie van 99,7%.