ClanServerHosting

Home   >   ClanServerHosting

ClanServerHosting

ClanServerHosting History

ClanServerHosting is een bedrijf wat sinds 01-03-2005 actief is in de hosting. Sinds die tijd is ClanServerHosting uitgebreid tot een groot hosting bedrijf. Door continue kwaliteit en tevredenheidsonderzoeken te houden onder ons sterk groter groeiend klantenbestand, hebben wij kunnen leren van het verleden en nog steeds! Na elk onderzoek merken de klanten altijd direct verschil. Dit komt omdat wij werkelijk iets doen met de verbeterpunten die de klanten ons aanbieden.
 
ClanServerHosting is ook erg actief bezig startende hosting providers te helpen met het toetreden tot de hostingmarkt.Dit gebeurt door middel van het resellerprogramma. Via het resellerprogramma kunnen startende hosting providers goedkoop en flexibel inkopen. Klik hier voor meer informatie over het resellerprogramma.
 
Innovatie staat bij ons voorop, daarom heeft ClanServerHosting haar eigen Gamehosting controlpanel en Teamspeak 3 controlpanel. Op deze manier kunnen zowel onze klanten als de klanten van de startende hosting providers genieten van een uitgebreid paneel.
 

Toekomst & Milieu

ClanServerHosting zal blijven groeien dus waarom niet direct reken houden met het milieu. De hosting vindt plaats in het datacenter Evoswitch, Evoswitch faciliteren alle diensten energiezuinig en CO2-neutraal. Maar dat is niet voldoende! Dus koopt ClanServerHosting servers in die een laag stroom verbruik hebben, dit is zowel goed voor het klimaat als voor de portemonnee!
 

Waardigheid, degelijkheid en kwaliteit

Doordat ClanServerHosting niet bespaard op haar apparatuur en netwerk, zijn er geen of weinig kosten aan storingen en onderhoud! Dit betekend dat u van kwaliteit kan genieten, terwijl u niet betaald voor storingen en uitval. Ook de besparing van de kosten om telkens alles te repareren steekt u in uw zak, omdat ClanServerHosting alleen waardige merken koopt van hoge kwaliteit! ClanServerHosting heeft over de laatste jaren haar uptime garantie gehaald van maar liefst 99,7%.
 

Snelheid

Bestellingen zijn bij ClanServerHosting altijd binnen 5 minuten online na betaling. Dit komt omdat wij een geautomatiseerd systeem hebben die uw bestelling dag en nacht verwerken. U kunt dus ook na sluitingstijd bij ons een bestelling plaatsen en direct aan de slag!