ClanServerHosting

Home   >   ClanServerHosting

ClanServerHosting

ClanServerHosting is een bedrijf dat sinds 2005 actief is in de hosting. Sinds die tijd is ClanServerHosting uitgebreid tot een grote speler binnen Teamspeak 3 Server Hosting. Door continue kwaliteit en tevredenheidsonderzoeken te houden onder ons sterk groter groeiend klantenbestand, hebben wij kunnen leren van het verleden en dat doen we vandaag nog steeds! Na elk onderzoek merken de klanten altijd direct verschil. Dit komt omdat wij werkelijk iets doen met de verbeterpunten die de klanten ons aanbieden.

Door dat wijzigingen in eigen beheer worden uitgevoerd kan er snel geschakeld worden en aanpassingen op maat worden doorgevoerd die ten gunste zijn van de Teamspeak faciliteit, en dat merk je!

Innovatie staat bij ons voorop, daarom heeft ClanServerHosting haar eigen Teamspeak 3 controle paneel ingebouwd in het klantenpaneel. Op deze manier kunnen onze klanten genieten van een uitgebreid paneel die op maat is gemaakt voor de dienstverlening.

Toekomst & Milieu

ClanServerHosting zal blijven groeien dus waarom niet direct rekening houden met het milieu. De uitvalbasis van de hosting vindt plaats in het datacenter Evoswitch, Evoswitch faciliteren alle diensten energiezuinig en CO2-neutraal. Maar dat is niet voldoende! Dus koopt ClanServerHosting servers in die een laag stroom verbruik hebben, dit is zowel goed voor het klimaat als voor de kosten!

Waardigheid, degelijkheid en kwaliteit

Doordat ClanServerHosting investeert in apparatuur en netwerk, is er weinig onderhoud nodig en zijn er eveneens weinig verstoringen. Dit betekent dat u van kwaliteit kan genieten, terwijl u niet teveel betaald. ClanServerHosting heeft over de laatste jaren haar uptime garantie gehaald van maar liefst 99,7%.

Snelheid

Bestellingen zijn bij ClanServerHosting altijd DIRECT ONLINE binnen 1 minuut na betaling! Dit komt omdat wij een geautomatiseerd systeem hebben die uw bestelling dag en nacht verwerken. U kunt dus ook na sluitingstijd bij ons een bestelling plaatsen en direct aan de slag!