Zie alle clients in andere kanalen op teamspeak 3

Home   >   Zie alle clients in andere kanalen op teamspeak 3

Zie alle clients in andere kanalen op teamspeak 3

Een klant vroeg ons laatste hoe het kwam dat sommige clients in server-permissie-groepen wel en andere niet konden zien welke mensen in andere kanalen zitten. Na het uitzoeken door ClanServerHosting kwamen we op de melding i_client_max_channel_subscriptions wat betekend dat de gebruiker in zijn server-permissie-groep niet voldoende rechten heeft tot het inzien van de omschrijving en overige informatie (zoals de clients) van een ander kanaal. Dit is op te lossen door deze permissie op -1 te zetten als waarde.
 
Hoe op te lossen?
Verbind naar de server en zorg dat je de hoogte admin rechten hebt op de server. Ga naar Tools->Options->Application->Advanced Permissions system, en vink deze optie aan. Ga vervolgens naar Permissions->Server Groups->Selecteer stuk voor stuk de ondergelegen server groepen en zoek op de parameter ‘i_client_max_channel_subscriptions’ en zet deze op value: -1
 
Doe dit voor elke server groep en wanneer je je kanalen verder niet specifiek configureert zullen alle gebruikers in de aangepaste groepen in de andere kanalen kunnen kijken, inclusief de lijst met clients in die kanalen. u kunt Advanced Permissions System indien gewenst weer uitschakelen nadat u klaar bent.

Lukt het niet? Hulp nodig? Stuur een e-mail en wij helpen u graag!