Uw eigen teamspeak 3 server hostadres bepalen

Home   >   Uw eigen teamspeak 3 server hostadres bepalen

Uw eigen teamspeak 3 server hostadres bepalen

Door goed naar onze klanten te luisteren is ClanServerHosting begonnen met het inbouwen van de mogelijkheid om zelf uw server adres te kiezen voor onze teamspeak server. Voorheen kreeg u van ons een IP-adres met een poortnummer of een DNS naam met een poortnummer. Als deze functionaliteit is getest en in het bestel- en klantensysteem is geplaatst kunt u kiezen uit twee opties.

 

Twee opties
De eerste optie is verbindingen naar een server adres die door uzelf gekozen is in de vorm van een domeinnaam, bijvoorbeeld www.uwclannaam.nl. Indien u dit wenst dient u hiervoor webhosting bij ons te bestellen en zullen wij vervolgens uw teamspeak server hieraan koppelen.
De twee optie bestaat uit het kiezen van een subdomein op een van de door ClanServerHosting beschikbaar gestelde domeinen bijvoorbeeld: uw-clan-naam.mijnteamspeak.nl. Poortnummers zijn hier dus niet meer nodig en uw server adres is simpel te onthouden voor alle mensen die naar uw teamspeak server willen verbinden.

 

Het project is inmiddels afgerond en online! U kunt vanaf nu via het klantenpaneel uw server adres aanpassen naar uw eigen wens.