Teamspeak 3 Server back-up snapshot

Home   >   Teamspeak 3 Server back-up snapshot

Teamspeak 3 Server back-up snapshot

Sommige klanten vragen zich af hoe ze een back-up kunnen maken van hun Teamspeak 3 server. Dit is mogelijk via het klantenpaneel. Na inloggen kiest u voor Teamspeak en kunt u een snapshot maken en terugzetten.
 
Dagelijkse back-up snapshots van uw Teamspeak 3 server
De volledige Teamspeak 3 hosting omgeving van ClanServerHosting wordt elke dag automatisch gebackupt middels deze snapshots. Deze snapshots zijn ook voor u toegankelijk. U kunt maximaal één maand terug alsmede elke eerste dag van de maand van de afgelopen 12 maanden. Op die manier hoeft u zich niet druk te maken over het maken van backups en kunt u blijven genieten van uw Teamspeak 3 server. Uw eigen snapshots worden minimaal 12 maanden bewaard en zijn te herkennen aan de door u gegeven naam. De automatische snapshots hebben alleen een datum en tijd als naam, van wanneer ze zijn genomen.
 
Limieten van snapshots
Het maken van snapshots heeft wel als limiet dat alleen de server permissies en instellingen worden behouden, opgeslagen plaatjes en avatar afbeeldingen kunnen helaas niet worden meegenomen. Deze kunt u eenvoudig opnieuw op de Teamspeak 3 server zetten door deze opnieuw via de Teamspeak 3 Client te uploaden.