Storing 9, 10 & 11 december 2020 Teamspeak

Home   >   Storing 9, 10 & 11 december 2020 Teamspeak

Storing 9, 10 & 11 december 2020 Teamspeak

Na de update van onze teamspeak dienst is er een verstoring opgetreden die een aantal van onze servers doen laten crashen, soms zelfs elke 10 minuten. De servers starten vervolgens vanzelf weer op, en u wordt automatisch opnieuw verbonden binnen 1 minuut. We zijn op dit moment aan het uitzoeken wat deze storing veroorzaakt en doen er alles aan om tot een oplossing te komen. Het probleem is echter hardnekkig.

Update 11 december 10:45 uur: Het probleem is opgelost op de meeste servers maar houdt nog aan op één server. Teamspeak USA is inmiddels betrokken geraakt bij dit incident. We wachten hun reactie af voor een oplossing. We houden jullie via deze pagina op de hoogte.

Update 11 december 18:20 uur: Het probleem is ook op de laatste server verholpen voor zover nu zichtbaar. De server draait op dit tijdstip 3,5 uur zonder onderbreking. Het lijkt alsof het probleem hiermee verholpen is, toch houden we de server de komende 72 uur scherp in de gaten. Als er geen uitval optreed zal de server weer onder de normale monitoring vallen.