Hoe verhuis ik mijn Teamspeak 3 server naar een andere locatie?

Home   >   Hoe verhuis ik mijn Teamspeak 3 server naar een andere locatie?

Hoe verhuis ik mijn Teamspeak 3 server naar een andere locatie?

ClanServerHosting heeft in het klantenpaneel de mogelijkheid om een Teamspeak 3 server te verhuizen naar een andere locatie. U doet dit door in te loggen op het klantenpaneel en bij de ’teamspeak pagina’ van locatie te wisselen.
 
Let wel op: Alle plaatjes en bestanden (die van de kanalen en de avatars van de server-groepen) zullen niet worden meeverhuisd. Natuurlijk wel de permissies, kanaallijst, gebruikerslijst en instellingen van uw Teamspeak 3 server.
 
Het verhuizen van de teamspeak server duurt minder dan 1 minuut waarna u direct weer verder kunt. In de toekomst zullen we ook bij calamiteiten uit wijken naar andere locaties, u wordt hiervan op de hoogte gesteld. Het is dus verstandig de standaard avatars van Teamspeak 3 te gebruiken, zodat u weinig last ondervind van een verhuizing naar een andere teamspeak 3 hosting locatie.